Nastavitve piškotkov
CELOVITE REŠITVE ZA PODJETJA

 

Celovito upravljamo z odpadki

Svetujemo, kako odgovorno ter učinkovito upravljati z odpadki na vseh poslovnih ravneh: pri nastanku, zbiranju, ločevanju in odpremljanju. Izvajamo gospodarsko javno službo ravnanja z odpadki, ob tem pa ponujamo široko paleto dodatnih storitev. Več desetletij izkušenj in najnovejša tehnologija na področju ravnanja z odpadki zagotavljajo, da bomo storitve izvedli na najbolj kakovosten način.

Več na povezavi: ravnanje z odpadki

 

Skrbimo za čisto in urejeno poslovno okolje

Zagotavljamo kakovostno opravljene podporne storitve, s katerimi bo vaše poslovno okolje bolj prijetno in prijazno. Skrbimo za čiste in urejene poslovne prostore, gradbišča, garaže, proizvodne hale in skladišča. Ob poslovnih objektih urejamo parkirišča in zelene površine; kosimo travo, čistimo in odvažamo sneg ter izvajamo druge hišniške in vzdrževalne storitve. Storitve usklajujemo z vašimi željami in potrebami, izvajamo jih strokovno in kakovostno, ob pomoči najsodobnejše strojne opreme in tehnologije.

Več na povezavi: čiščenje

 

Komunalno urejamo prireditvene prostore

Organizacija prireditev vključuje tudi skrb za odpadke in čiščenje prireditvenega prostora. S strokovno usposobljenim kadrom, ustrezno strojno opremo in dolgoletnimi izkušnjami postavimo varovalne ograje in očistimo prostor po prireditvi. Pri nas lahko najamete tudi sejemske hiške in stojnic ter miz za organiziranje sejmov in podobnih prireditev, nudimo pa tudi izobešanje in izposojo zastav različnih držav, za različne priložnosti.

Več na povezavi: komunalna oprema

 

Oddajamo oglasne površine

Oglaševanje je pomemben del poslovnih aktivnosti. Na zelo vidnih lokacijah ob prometnih cestah in v peš coni v Mestni občini Maribor oddajamo plakatna mesta za promocijo vaših aktualnih aktivnosti, kulturnih, športnih in drugih prireditev.

Več na povezavi: plakatiranje

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.