Nastavitve piškotkov
KOMUNALNA OPREMA

 

Čistimo po prireditvah

Ne glede na velikost dogodka je vedno potrebno zagotoviti čist in urejen prostor, kjer se bodo obiskovalci dobro počutili in radi vračali. Zato vam po zaključeni prireditvi pomagamo prostor očistiti odpadkov in ga povrniti v prvotno stanje. Izdelamo tudi individualni načrt čiščenja prireditvenega prostora, čas čiščenja prilagodimo vašim potrebam in zahtevam, prireditveni prostor ročno ali strojno očistimo, zbrane odpadke pa odpeljemo in strokovno predamo.

 

Namestimo komunalno in sanitarno opremo

Na prireditvenem prostoru namestimo vso potrebno komunalno in sanitarno opremo, kot so različno velike posode za zbiranje odpadkov, varovalne ograje, ...  Glede na vaša pričakovanja o številu udeležencev na prireditvi poskrbimo za optimalno količino nameščene opreme ter njen odvoz. Opremo lahko najamete tudi za daljše časovno obdobje.

 

Izposojamo sejemsko opremo — hiške in lesene stojnice

Na izposojo imamo lesene stojnice, ki so uporabne na sejmih, tržnicah in raznih prireditvah.

Za daljše oz. krajše časovno obdobje je možno najeti tudi sejemske hišice, ki imajo različne uporabne namene, od informiranja, prodaje izdelkov, predstavitve izdelkov in storitev ipd.

Več informacij

 

Izposojamo in izobešamo zastave

Protokolarne prireditve zahtevajo posebno ureditev. Izbirate lahko med 246 zastavami različnih držav iz Evropske unije in drugod. Poskrbimo za njihovo namestitev, kot del naših storitev nudimo tudi pranje in likanje zastav.

 

 

Preberite še več o naših storitvah iz tega področja.

 

 

Pokličite nas na: 02 620 58 68  /  02 620 58 00

Pišite nam na: narocila@snaga-mb.si 

 

 

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.