Splošni pogoji

Ta spletna stran je uradna spletna stran Javnega holdinga Maribor (v nadaljevanju JHMB). Z uporabo te spletne strani se strinjate z v nadaljevanju navedenimi splošnimi pogoji. Prosimo, da jih pozorno preberete in dosledno upoštevate.

Avtorske pravice

Vsebina na tej spletni strani, vključno z besedili, grafikami, logotipi, ikonami, slikami in programsko opremo, je last JHMB in je zaščitena z avtorskimi pravicami in drugimi zakoni o intelektualni lastnini.

Uporaba vsebin

Vsebine te spletne strani se lahko uporabljajo izključno za nekomercialne namene in v osebne, informativne namene. Prepovedana je kakršna koli sprememba, kopiranje, distribucija, prenos, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje ali izdelava izpeljanih del iz vsebin te spletne strani.

Omejitev odgovornosti

JHMB ne prevzema odgovornosti za točnost ali popolnost informacij, ki so na voljo na tej spletni strani. Informacije se lahko kadar koli spremenijo brez predhodnega obvestila.

Zunanje povezave

Na spletni strani so lahko povezave do drugih spletnih mest, ki niso pod nadzorom JHMB; JHMB ne prevzema odgovornosti za vsebino ali politike teh spletnih mest.

Spremembe pogojev

JHMB si pridržuje pravico do spremembe teh pogojev uporabe kadar koli in brez predhodnega obvestila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene na spletni strani.

Veljavno pravo

Za te splošne pogoje in vašo uporabo spletne strani velja zakonodaja Republike Slovenije. Morebitni spori v zvezi s temi pogoji bodo reševani na pristojnem sodišču v Mariboru.

Kontakt

Za vprašanja ali dodatne informacije v zvezi s splošnimi pogoji uporabe, prosimo, kontaktirajte info@jhmb.si.

Imate vprašanje?

Naslov

Nasipna ulica 64, 2000 Maribor

PON - PET

8.00 - 14.00

Koledar odvoza odpadkov

Preverite, kdaj odvažamo odpadke na vašem naslovu.

Koledar odvoza odpadkov

Koledar odvoza odpadkov za podjetja

  1. Vpišite vaš naslov
    V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.
  2. Povečujte karto
    Dokler se ne pojavi zelena ikona s številko v bližini vašega naslova.
  3. Prenesite urnik
    Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF-formatu.