Snagi podeljen certifikat "Voda iz pipe"

 

Namen certifikata je ozaveščati, da imamo v Sloveniji zdravo in kakovostno pitno vodo ter da je pitje vode iz pipe okolju prijaznejša izbira kot poseganje po predpakirani vodi. Certifikat podeljuje Zbornica komunalnega gospodarstva, pridobi pa ga lahko vsako podjetje, ki se zaveže k spodbujanju pitja vode iz pipe.

 

Na podelitvi certifikata, ki se je zgodila danes, 21. avgusta ob 10. uri na sedeže podjetja, je zaposlene nagovoril direktor Zbornice komunalnega gospodarstva g. Sebastijan Zupanc, ki je poudaril pomen odgovornega ravnanja z vodo kot našim največjim bogastvom. Certifikat smo prejeli s podpisom Zaveze certifikata Voda iz pipe, s katero smo se v podjetju zavezali, da bomo v svojih prostorih ponujali in svoje sodelavce, partnerje in druge deležnike spodbujali k pitju vode iz pipe. »Zavedamo se, da je voda najdragocenejša dobrina, ki jo moramo spoštovati in z njo skrbno ravnati, zato se bomo danes zavezali s spodbujanju pitja pitne vode iz pipe« je povedal direktor Snage mag. Franc Dover, ki je podpisal zavezo in prevzel certifikat Voda iz pipe. Ob tem je poudaril da si bo prizadeval za spremembe vsakdanjih ravnanj in navad zaposlenih, ki morajo biti ambasadorji okolju prijaznih ravnanj. »Zavedajmo se odgovornosti lastnih dejanj in spreminjajmo okolje na bolje« je še ob tej priložnosti nagovoril vse zaposlene.

 

Dogodka se je udeležila tudi direktorica JH MB mag. Lidija Pliberšek in s svojim nagovorom pozdravila takšne pristope, ki morajo biti gonilo vsem podjetjem v holdingu.

 

Tako smo se pridružili skupini okoljsko ozaveščenih podjetij v Sloveniji, ki so se že zavezali k takšni odločitvi in kot ponosni lastniki certifikata Voda iz pipe vas bomo ob obisku pri nas postregli s svežo in zdravo pitno vodo iz pipe.

 

V jesenskem času nameravamo izpeljati tudi večjo okoljsko obarvano akcijo s katero bomo svoje uporabnike spodbujali, da s svojo odločitvijo prispevajo k ohranjanju našega planeta, njihovo odločitev pa bomo nagradili s simboličnim darilcem, ki jih bo spodbudilo k prepričanju, da je voda iz pipe res najboljša izbira.

 

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.