Nastavitve piškotkov
PRAVILNIK O ZASEBNOSTI

Kakšne podatke zbiramo?


Snaga d. o. o. zbira sledeče osebne podatke za potrebe poslovanja: ime in priimek, kraj bivanja, tip stanovanjske namestitve v kateri bivate, naslov elektronske pošte. Snaga ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik. Za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo. Snaga d. o. o. lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi druge piškotke, kot so identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) in piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletne strani). Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 2 leti, potem postanejo neaktivni.

Način in namen obdelave osebnih podatkov


Z uporabo spletnega mesta snaga-mb.si se uporabnik strinja z vsakokratno veljavnimi pravili in splošnimi pogoji, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev in pravil ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Snaga d. o. o.  kot upravljavec podatkov lahko te v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Podatkov o uporabnikih Snaga d. o. o. v nobenem primeru ne bo predala nepooblaščenim osebam.


Prijava na e-novice:


Uporabniki se lahko prijavijo na e-novice, s katerimi jih Snaga do preklica obvešča o novostih v svoji ponudbi, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah. S prijavo na e-novice se uporabnik vpiše v seznam prejemnikov e-novic, ki je istočasno tudi baza prejemnikov ugodnosti, ki jih Snaga nudi svojim uporabnikom (popusti za prejemnike e-novic, mesečna nagradna igra …). Za prijavo na e-novice Snaga d. o. o. zbira sledeče podatke: e-naslov, pa tudi ime in priimek, naslov.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom uporabnik na navedeni naslov prejme potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega je do preklica prijavljen na e-novice Snage (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja. Zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Uporabnik lahko zahteva tudi prenos podatkov ali seznanitev z njimi. Upravljavec Snaga d. o. o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov. E-novice Snaga d. o. o. pošilja preko spletne aplikacije EMSanolisgroup.si.


Sodelovanje v nagradnih igrah:


Obdelavo podatkov, zbranih s sodelovanjem v nagradnih igrah, urejajo pravilniki o nagradnih igrah.


Registracija uporabnika:


Uporabnik na spletni strani www.snaga-mb.si izpolni spletno anketo, odgovori na vprašanje in izpolni svoje podatke. V tem primeru bo podjetje Snaga d. o. o. vpisane podatke do preklica uporabljalo za pripravo še bolj relevantnih ponudb in za marketinške analize, ki bodo pomagale izboljšati prodajni proces. Podatki bodo lahko uporabljeni tudi za ponovno trženje. Podjetje Snaga d. o. o. podatke hrani do preklica ali odjave skladno s slovensko zakonodajo. Uporabnik se lahko kadarkoli pisno odjavi z mailom, poslanim na pr.snaga@snaga-mb.si, ali s klikom na gumb Odjava iz e-novic.


Pravice uporabnika


Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih upravljavec obdeluje, za njihovo omejitev, izbris, popravek ali prenos podatkov. Kakršna koli vprašanja v povezavi z varovanjem osebnih podatkov na spletnem mestu Snaga d. o. o. pa lahko naslovi tudi na elektronski naslov pr.snaga@snaga-mb.si.Kako zagotavljamo varnost podatkov


Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh www.snaga-mb.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo Snaga d. o. o. varovala ter preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani podjetja Snaga d. o. o. pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) z uporabniškim imenom in geslom.


Posredovanje podatkov pooblaščenim partnerjem

 

Podatki, ki jih uporabnik zaupa upravljavcu, so zaupni. Snaga d. o. o. jih ne posreduje nepooblaščenim tretjim osebam. Osebne podatke pa lahko posreduje zaupanja vrednim partnerjem ali po zakonski dolžnosti, skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podatki so lahko posredovani:

  • družbam za obdelavo podatkov in informacijske storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletnega mesta in njegove izboljšave (gostovanje na strežniku, e-mail marketing …);
  • pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče ipd.).


Vsi partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so pogodbeno zavezani skrbnemu ravnanju z njimi skladno z evropsko zakonodajo.

 

Privolitev 

Z uporabo spletnega mesta www.snaga-mb.si se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Povezava z družbenimi omrežji


S klikom na ikono posameznega družbenega omrežja (Facebook, Instagram), ki se nahaja na spletni strani Snage, lahko uporabnik preprosto dostopa do profilov podjetja Snaga d. o. o. na družbenih omrežjih in objav drugih profilov na družbenih omrežjih z vsebino, vezano na Snaga d. o. o. Klik na te gumbe-ikone družbenemu omrežju omogoča, da uporabniku hitro ponudi relevantne informacije, glede na uporabnikovo spletno aktivnost.


Upravljavec osebnih podatkov je: Snaga d. o. o., Nasipna ulica 64, 2000 Maribor, Slovenija, SI22223576. Morebitna vprašanja o zasebnosti in obdelavi osebnih podatkov lahko naslovite na pr.snaga@snaga-mb.si.

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.