Razpis za dodelitev sponzorskih in donatorskih sredstev 2024

Strategija vračanja v lokalno okolje

Javni holding Maribor in podjetja, povezana v Skupino JHMB, imamo ob izvajanju strokovnih, razvojnih in izvedbenih nalog na področju gospodarskih javnih služb z namenom izboljšanja kakovosti bivanja tudi pomembno družbeno odgovorno poslanstvo.

Ključni stebri družbeno odgovornega ravnanja JHMB in povezanih podjetij so poleg skrbi za svoje zaposlene ter varovanja zakonitosti in integritete tudi promoviranje storitev javnega pomena, obveščanje in ozaveščanje javnosti, podpora vrhunskega športa in športa mladih, humanitarna dejavnost ter varovanje kulturne dediščine in okolja. S sponzorstvi in donacijami v Skupini JHMB s strategijo vračanja v okolje podpiramo trajnostno naravnane družbene projekte.

Človekoljubnost, podpora kulturi in športu

Skupina JHMB podpira izključno projekte, ki so v skladu z njenimi vrednotami in preko katerih lahko izraža svojo identiteto. Vsebina projektov je opredeljena z določitvijo ključnih stebrov delovanja politike družbene in okoljske odgovornosti celotne skupine. S sponzorstvi in donacijami podpiramo šport in prispevamo k njegovemu razvoju, humanitarne projekte, varovanje kulturne dediščine in kulturne prireditve. Preko različnih partnerstev se želimo vključevati v projekte, kjer nas bosta združevala spoštovanje in trajnostni razvoj ter bomo skupaj prispevali k prepoznavnosti vseh deležnikov.

JHMB tako objavlja razpis za dodelitev sponzorski in donatorskih sredstev za leto 2024. Pristop k obravnavi prošenj za sponzorstva in donacije, ki so naslovljene bodisi na JHMB bodisi na povezana podjetja, se s tem razpisom centralizira pod okriljem JHMB.

Rok za oddajo vlog za dodelitev sponzorskih in donatorskih sredstev je 24. maj 2024. 

Za morebitne dodatne informacije nam lahko pišete na elektronski naslov razpis-sd@jhmb.si.

Razpis za dodelitev sponzorskih in donatorskih sredstev 2024 (besedilo razpisa in vloga)

Vabljeni, da se prijavite na razpis in tako skupaj podpremo projekte v lokalnem okolju.

Imate vprašanje?

Naslov

Nasipna ulica 64, 2000 Maribor

PON - PET

8.00 - 14.00

Koledar odvoza odpadkov

Preverite, kdaj odvažamo odpadke na vašem naslovu.

Podobne vsebine

Obvoz na avtobusnih linijah 17 in 18

Zaradi zapore ceste v Koresovi ulici bo od 16. 5. 2024 od 8. ure do predvidoma 31. 5. 2024 oziroma dokončanja del obvoz na mestnih avtobusnih lini...

Športne igre mladih

Vabimo vas na Športne igre mladih v petek, 17. 5. 2024, ob 9.00 na Atletskem stadionu Poljane (Engelsova ulica 6, Maribor). V okviru dogodka bo po...

Koledar odvoza odpadkov

Koledar odvoza odpadkov za podjetja

  1. Vpišite vaš naslov
    V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.
  2. Povečujte karto
    Dokler se ne pojavi zelena ikona s številko v bližini vašega naslova.
  3. Prenesite urnik
    Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF-formatu.