Ozaveščevalni dogodek ob svetovnem dnevu Zemlje

Podjetje Snaga iz Skupine JHMB je današnji dan posvetilo svetovnemu dnevu Zemlje; tako je izpeljalo okoljsko obarvan dogodek, kjer so obiskovalci lahko prejeli koristne nasvete, povezane s storitvami podjetja in odgovornim ravnanjem z odpadki.

Na Trgu svobode so se mimoidoči lahko udeležili privlačnih delavnic s poudarkom na prednostih ponovne uporabe, za katere je poskrbela Ropotarnica. Prav tako so se obiskovalci lahko seznanili z aktivnostmi krožnega gospodarstva na področju električnih in elektronskih odpadkov ter zanimivo vsebino večfunkcijskega vozila E-transformer podjetja ZEOS. Za največ zabave je poskrbelo kolo sreče, kjer so se udeleženci urili v znanju na področju ponovne uporabe in ločevanja odpadkov, ob tem pa osvojili številne privlačne nagrade.

Snaga in podjetja iz Skupine JHMB so z izdelki v kotičku za izmenjavo poskrbeli za številne zanimive predmete, ki so jih obiskovalci lahko izmenjali in prevzeli v nadaljnjo uporabo. Za zabavo najmlajših je v času dogodka poskrbela Snagina maskota – Duško.

To posebno praznovanje nas je opomnilo na pomembnost varovanja okolja in trajnosti ter nas spodbudilo k skupnim dejanjem za bolj zdrav planet in bolj svetlo prihodnost.

Imate vprašanje?

Naslov

Nasipna ulica 64, 2000 Maribor

PON - PET

8.00 - 14.00

Koledar odvoza odpadkov

Preverite, kdaj odvažamo odpadke na vašem naslovu.

Podobne vsebine

Obvoz na avtobusnih linijah 17 in 18

Zaradi zapore ceste v Koresovi ulici bo od 16. 5. 2024 od 8. ure do predvidoma 31. 5. 2024 oziroma dokončanja del obvoz na mestnih avtobusnih lini...

Športne igre mladih

Vabimo vas na Športne igre mladih v petek, 17. 5. 2024, ob 9.00 na Atletskem stadionu Poljane (Engelsova ulica 6, Maribor). V okviru dogodka bo po...

Koledar odvoza odpadkov

Koledar odvoza odpadkov za podjetja

  1. Vpišite vaš naslov
    V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.
  2. Povečujte karto
    Dokler se ne pojavi zelena ikona s številko v bližini vašega naslova.
  3. Prenesite urnik
    Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF-formatu.