Nasilje je nesprejemljivo

Maribor, 12. maj 2024 - Danes dopoldne je neznan moški na pločniku  Partizanske ceste napadel našo uslužbenko, ki je izvajala čiščenje javnih površin in jo poškodoval. Na kraj dogodka so prišli policija in reševalci, ki se jim zahvaljujemo za hitro in strokovno posredovanje. Prav tako se zahvaljujemo občanki, ki je poklicala Policijo. Sodelavka je bila prepeljana v bolnišnico in je že v domači oskrbi, napotena na nadaljnje preiskave.

Vodstvo podjetja je s sodelavko v stiku in ji bo zagotovilo vso potrebno pomoč in podporo. O nasilju nad našo sodelavko, ki je nesprejemljivo in ga najostreje obsojamo, smo obvestili tudi vodstvo Javnega holdinga Maribor in župana, ki sta izrazila zaskrbljenost ob dogodku in prosila, da sodelavki posredujemo najboljše želje za čimprejšnje okrevanje. Poudarjamo, da gre za ekscesen in izjemen primer, saj imajo prebivalci praviloma lep in spoštljiv odnos do naših sodelavcev in cenijo našo skrb za čisto mesto.

Z našim delom in odnosom si bomo še naprej prizadevali, da tako tudi ostane. Seveda pa bomo naredili vse, kar je v naših močeh, da varnost sodelavcev še okrepimo. V JP Snaga želimo sodelavki čimprejšnje okrevanje in ji sporočamo, da ji bomo stali ob strani.

Uprava JP Snaga d.o.o.

Imate vprašanje?

Naslov

Nasipna ulica 64, 2000 Maribor

PON - PET

8.00 - 14.00

Koledar odvoza odpadkov

Preverite, kdaj odvažamo odpadke na vašem naslovu.

Podobne vsebine

Obvoz na avtobusnih linijah 17 in 18

Zaradi zapore ceste v Koresovi ulici bo od 16. 5. 2024 od 8. ure do predvidoma 31. 5. 2024 oziroma dokončanja del obvoz na mestnih avtobusnih lini...

Športne igre mladih

Vabimo vas na Športne igre mladih v petek, 17. 5. 2024, ob 9.00 na Atletskem stadionu Poljane (Engelsova ulica 6, Maribor). V okviru dogodka bo po...

Koledar odvoza odpadkov

Koledar odvoza odpadkov za podjetja

  1. Vpišite vaš naslov
    V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.
  2. Povečujte karto
    Dokler se ne pojavi zelena ikona s številko v bližini vašega naslova.
  3. Prenesite urnik
    Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF-formatu.