Nastavitve piškotkov
PODJETJE

Snaga smo storitveno podjetje z več kot 50-letno tradicijo na področju celovitega upravljanja z odpadki. Skrbimo za čistočo in urejenost poslovnih prostorov in okolice, urejamo prireditvene lokacije in oddajamo oglasni prostor. Skupaj ustvarjamo za bivanje prijetno skupnost.

 

Naše storitve so namenjene tako posameznikom kot javnim in zasebnim organizacijam ter širši skupnosti.

 

Opravljamo gospodarske javne službe na področju upravljanja z odpadki, urejamo javne in zelene površine, skrbimo za urejene javne toaletne prostore, vzdržujemo zaprta odlagališča ter strokovno oskrbujemo zavržene in zapuščene živali.

 

Posameznikom nudimo širok nabor dodatnih storitev na področju zbiranja kosovnih odpadkov in kesonskih odvozov, upravljanja z zbirnimi centri in zbiranja nevarnih odpadkov.

 

Podjetjem nudimo tudi celovit nabor tržnih storitev na področju upravljanja z odpadki, urejamo in čistimo poslovne prostore, okolico in  zelene površine, urejamo prireditvene lokacije in oddajamo oglasni prostor.

 

Z našimi storitvami omogočamo našim uporabnikom bolj udobno in prijetno življenje, razbremenimo jih skrbi, učimo jih, kako lahko sami pripomorejo k urejenemu okolju, tako, da so ponosni na skupnost v kateri živijo.

 

Oglejte si tudi zgodovinski razvoj podjetja.

 

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.