Nastavitve piškotkov
NAŠE VREDNOTE, POSLANSTVO IN VIZIJA

 

VREDNOTE

Naše vrednote nas povezujejo med seboj, s posameznim uporabnikom in s skupnostjo.

 

smo strokovni

Smo v koraku s časom, sledimo najnovejšim smernicam in smo razvojno usmerjeni. Imamo dolgoletne izkušnje in znanje, prav tako se redno izobražujemo in nadgrajujemo našo strokovnost. K iskanju rešitev pristopamo celostno.

smo zaupanja vredni

Smo srčni, prijazni, gojimo dober odnos z uporabniki, spodbujamo spoštovanje, zavzetost, odgovornost, poštenost in skrbnost. Svoje dogovore izpolnimo.

smo okolju prijazni

Smo okoljsko osveščeni in družbeno odgovorni. Naša vizija je usmerjena v boljšo kakovost bivanja s trajnostnim in odgovornim delovanjem. Z željo, da zagotovimo kakovost bivanja, iščemo sinergije v skupnosti in delujemo kot povezovalni člen.

smo usmerjeni k rezultatom

Usmerjeni smo na potrebe uporabnika, poslušamo in spremljamo trg. Ponujamo uporabne rešitve, učinkovito opravimo delo in rezultate pokažemo. Svoje storitve razvijamo z vidika uporabnika in jih izvajamo v obojestransko zadovoljstvo.

smo zavezani kakovosti

Delujemo po najvišjih poslovnih, trajnostnih in etičnih standardih. Skrbimo za delovne procese in opremo. Kakovost se odraža v zadovoljstvu zaposlenih in uporabnikov.

 

POSLANSTVO

Skupaj ustvarjamo za bivanje prijetno skupnost. Gradimo in vzdržujemo partnerski odnos, ustvarjamo rezultate, ki so namenjeni boljši kakovosti bivanja, povezujemo skupnost za bolj čisto, udobno, zdravo, veselo in urejeno življenje.

 

VIZIJA

Postali bomo najučinkovitejši na področju ravnanja z odpadki in v skrbi za urejeno okolje. 

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.