Nastavitve piškotkov
ZELENE IN UTRJENE POVRŠINE

Skrbimo za urejenost mestnih parkov in trgov. V mariborskem Mestnem parku, na Trgu generala Maistra, Trgu Borisa Kidriča, Rakuševem trgu, Slomškovem trgu, v Magdalenskem parku, Tomšičevem drevoredu, Parku Celjska, Schreinerjevem trgu, Ertlovem gozdu in ob Pekrskem potoku praznimo koše za odpadke in pasje iztrebke, urejamo cvetlične nasade, negujemo grmovnice, žive meje in okrasne rastline v betonskih koritih, kosimo travo, odstranjujemo plevel in odpadno listje, odstranjujemo grafite, peremo in škropimo pločnike, strgamo mah in plevel ob robnikih cestišč, nameščamo in vzdržujemo komunalno in urbano opremo, kot so klopi in koši, ter redno opravljamo preglede otroških igral.

 

Ročno in strojno čistimo tudi druge javne površine v mestu in podhode.

 

 

 

 

Pozimi v peš coni v mestu Maribor in v okolici mariborskega kliničnega centra opravljamo zimsko službo. Plužimo, posipavamo, ročno odmetavamo in odvažamo sneg s pločnikov, stopnic in iz peš cone.

 

Ste vedeli? Naši zaposleni dnevno ročno očistijo 87,42 kilometrov javnih utrjenih površin znotraj Mestne občine Maribor, na katerih izpraznijo 619 košev za odpadke, pulijo plevel in pometajo listje, ki odpade iz več kot štiri tisoč dreves.

 

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.