Nastavitve piškotkov
PRIPOROČILA IN USMERITVE - COVID-19

 

10. 7. 2020

 

 

Glede na aktualne podatke o številu okužb v Republiki Sloveniji in dejstvo, da je virus navkljub preklicu epidemije še zmeraj med nami, je smiselno in nujno potrebno upoštevati priporočila in usmeritve pristojnih institucij in ustrezno prilagoditi naša ravnanja ter običajne prakse.

V skladu z navedenim in priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje smo v Snagi zaradi varovanja zdravja tako zaposlenih kot tudi uporabnikov pripravili priporočila, s katerimi lahko skupaj pripomoremo k preprečitvi nadaljnje širitve virusa COVID-19.

 

  • INFORMACIJSKA PISARNA SNAGA

Vstop v informacijsko pisarno Snaga je omejen, in sicer stranke vstopajo posamezno. Obvezno je razkuževanje rok in uporaba zaščitne maske. 

Vsi uporabniki naših storitev lahko vse zadeve urejajo tudi telefonsko št. 02 620 58 00 in 02 620 58 75 ali po elektronski pošti na info@snaga-mb.si. Priporočena je tudi predhodna najava obiska.

 

  • DRUGE LOKACIJE

Zbirni centri v Mestni občini Maribor ter vseh ostalih občinah, kjer opravljamo gospodarsko javno službo ravnanja s komunalnimi odpadki (Pesnica, Kungota, Selnica ob Dravi, Ruše, Lovrenc na Pohorju, Starše, Miklavž na Dravskem polju) delujejo nemoteno.

V zbirnem centru se lahko zadržuje omejeno število uporabnikov, potrebno je vzdrževati priporočeno medsebojno razdaljo 1,5 m do 2 m. Zaposleni na zbirnih centrih ustrezno usmerjajo uporabnike in so na voljo za vsa dodatna pojasnila.

 

Prav tako delujeta nemoteno Zavetišče za živali in Akvarij – terarij. V prostorih je skladno z ukrepi Vlade Republike Slovenije obvezna uporaba zaščitne maske, prav tako je obvezno razkuževanje rok ter priporočena medsebojna razdalja 1,5 m do 2 m. Vstop v Akvarij – terarij je omejen, glede na število obiskovalcev, ki se že zadržujejo v prostorih.  

 

Javne sanitarije in otroška igrala, naj se uporabljajo ob upoštevanju zaščitnih ukrepov, to je vzdrževanje medsebojne razdalje, obvezna uporaba zaščitne maske in obvezno razkuževanje rok. V javne sanitarije se vstopa posamezno. Zaposleni na Snagi dnevno skrbijo, da se prostori javnih sanitarij dodatno razkužujejo in čistijo.

 

Na mariborskih tržnicah še zmeraj veljajo ukrepi:

  • medsebojna razdalja 1,5 m do 2 m;
  • izdelkov, namenjenih prodaji se ne dotikamo;
  • v mlečno-mesni paviljon se vstopa posamično ob obvezni uporabi zaščitne maske;
  • pred vstopom v mlečno-mesni paviljon je obvezno razkuževanje rok.

Vse uporabnike naših storitev ter obiskovalce javnih površin, ki so v upravljanju Snage, prosimo, da dosledno upoštevajo navodila in priporočila zaposlenih ter državnih institucij.

 

Ostanimo zdravi,

 

Snaga d. o. o.

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.