Izjava o zasebnosti

Javni holding Maribor (v nadaljevanju JHMB) se zaveda pomena zaščite osebnih podatkov in spoštuje vašo zasebnost. Ta izjava o zasebnosti opisuje, kako JHMB zbira, uporablja, shranjuje in varuje osebne podatke, ki se zbirajo preko naše spletne strani.

Zbiranje osebnih podatkov

JHMB zbira osebne podatke, kot so ime, priimek, e-poštni naslov, telefonska številka in naslov, ko uporabniki prostovoljno vnesejo te podatke v našo spletno stran, na primer pri prijavi na novice, izpolnjevanju kontaktnih obrazcev ali pri drugih interakcijah s spletno stranjo.

Uporaba osebnih podatkov

Zbrane osebne podatke uporabljamo za namene, za katere so bili zbrani. To lahko vključuje odgovarjanje na vaša vprašanja, obdelavo vaših zahtev ali zagotavljanje dostopa do določenih informacij ali ponudb. Vaših osebnih podatkov ne prodajamo, ne tržimo in jih ne delimo s tretjimi strankami, razen v primerih, določenih z zakonom ali z vašim izrecnim soglasjem.

Varnost in shranjevanje podatkov

JHMB se zavezuje k varovanju zbranih osebnih podatkov. Uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za zaščito podatkov pred nepooblaščenim dostopom, spremembo, razkritjem ali uničenjem. Osebni podatki se hranijo, dokler je to potrebno za namene, za katere so bili zbrani, razen če zakon ne zahteva daljšega obdobja hrambe.

Pravice posameznikov

Posamezniki imajo pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov, ki jih hrani JHMB, in lahko zahtevajo njihov popravek ali izbris. Prav tako imajo pravico ugovarjati obdelavi njihovih osebnih podatkov in zahtevati omejitev obdelave.

Spremembe Izjave o zasebnosti

JHMB si pridržuje pravico do spremembe te izjave o zasebnosti kadar koli. Spremembe bodo objavljene na tej spletni strani.

Kontakt

Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede naše izjave o zasebnosti ali obdelave vaših osebnih podatkov, se lahko obrnete na nas preko info@jhmb.si.

Imate vprašanje?

Naslov

Nasipna ulica 64, 2000 Maribor

PON - PET

8.00 - 14.00

Koledar odvoza odpadkov

Preverite, kdaj odvažamo odpadke na vašem naslovu.

Koledar odvoza odpadkov

Koledar odvoza odpadkov za podjetja

  1. Vpišite vaš naslov
    V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.
  2. Povečujte karto
    Dokler se ne pojavi zelena ikona s številko v bližini vašega naslova.
  3. Prenesite urnik
    Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF-formatu.