Vabimo na tržnico, kjer dogaja

V sodelovanju z lokalno pobudo za oživitev male tržnice in Pavline Japelj, ki prihaja iz mestne četrti Ivan Cankar, kamor mala tržnica sodi in se v luči svojega študijskega projekta zaveda, kakšen potencial ima mala tržnica, vas to soboto vabimo na živahno soboto, v kateri se bo za vsakega obiskovalca našlo kaj pravega. Zraven domačih sadnih in zelenjavnih pridelkov bomo na tržnici ponudili tudi sladko zajtrkovalnico, osvežilne sveže sokove in limonado, razstavljali bomo znamke in zbirali najrazličnejše recepte, iz katerih bo nastala knjižica receptov mestne četrti Ivan Cankar.

 

Ob 10. uri pripravlja branjevka Natalija delavnico spoznavanja in presajanja sadik za otroke, ki bodo zagotovo uživali v ustvarjanju, medtem ko se bodo starši lahko sprehodili po tržnici in opravili svoj tedenski nakup. Zraven stalne ponudbe, ki zajema še Hišo kruha in Mesarijo Skodič, bodo to soboto na tržnici z nami še: Sirarna Čuš, ponudniki zelišč in zeliščnih izdelkov,  medenih izdelkov, Bukvarna Ciproš in mobilna Špajza Pie Senčar.

 

Živahne sobote se bodo nadaljevale v maju in juniju, o čemer vas bomo pravočasno sproti obveščali. Verjamemo, da je prav sodelovanje občanov iz celotne mestne četrti, prodajalcev in upravnika tržnice tisti recept, ki združi pozitivno energijo in pripelje do želenega rezultata – povečanega obiska tržnice in dvig pomena lokalne pridelave hrane.

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.