NEKURANTNE ZALOGE

1.2.2017

Obveščamo vas, da paket nekurantne zaloge tudi v drugo ni bil prodan. Zdaj objavljamo termin javne dražbe, na kateri bomo aktikle nekurantne zaloge, ki jih najdete v seznamih spodaj, prodajali. Javna dražba bo potekala v ponedeljek, 6. februarja 2017, od 12. do 14. ure, na sedežu našega podjetja, na nasipni ulici 64. Javno dražbo bo vodila komisija za nekurantne zaloge, v primeru neodprodanih artiklov, pa se bodo ti takoj po dražbi v prisotnosti komisije uničili.

 

17.1.2017

Obveščamo vas, da se paket nekurantne zaloge še ni prodal. Zaradi tega ga ponujamo po vrednosti 10 % nabavne vrednosti oz. po ceni 3.844,85 €. Takšna ponudba velja do 31.1.2017. V kolikor vas nakup zanima ali imate dodatna vprašanja, smo vam za pojasnila na voljo v službi nabave na elektronskem naslovu nabava@snaga-mb.si

 

Hkrati ponujamo tudi možnost ogleda aktikolov, ki se nahajajo na obeh seznamih nekurantnih zalog, in sicer bo ogled potekal v petek, 26. januarja 2017, ob 12. uri, na sedežu našega podjetja, na Nasipni ulici 64 v Mariboru.

 

Seznam aktiklov, ki jih vključuje paket, si lahko ogledate spodaj.

 

10.1.2017

Obveščamo vas, da v kompletu prodajamo nekurantne zaloge, ki so navedene v dveh dokumentih spodaj. Paketa prodajamo po ceni, ki predstavlja 20 % vrednosti nabavne cene, tako da znaša skupni znesek za plačilo v primeru nakupa 7.689,70 €. V kolikor vas nakup zanima ali imate dodatna vprašanja, smo vam za pojasnila na voljo v službi nabave na elektronskem naslovu nabava@snaga-mb.si.

 

Hkrati ponujamo tudi možnost ogleda aktikolov, ki se nahajajo na obeh seznamih nekurantnih zalog, in sicer bo ogled potekal v petek, 13. januarja 2017, ob 12. uri, na sedežu našega podjetja, na Nasipni ulici 64 v Mariboru.

 

Paket I nekurantne zaloge

Paket II nekurantne zaloge

Oba paketa se prodajata v kompletu, torej izločanje aktiklov iz enega ali drugega ni možno. Oba paketa je potrebno kupiti skupaj.