Koledarji odvozov v letu 2019 na položnicah, ki jih prejmete v teh dneh

Kot vsa leta doslej boste s položnico, ki jo prejmete v teh dneh v svoje poštne nabiralnike, prejeli tudi natisnjen koledar odvozov mešanih komunalnih odpadkov (črna posoda), bioloških odpadkov (rjava posoda, če jo uporabljate) in rumenih vreč (velja za primestne občine Kungota, Lovrenc na Pohorju, Ruše, Selnica ob Dravi, Miklavž na Dravskem polju, Starše in Pesnica). Ker se koledar nanaša na celotno leto 2019, vam svetujemo, da ga shranite na vidnem mestu. Opozarjamo tudi, da v letu 2019 prihaja do večjih sprememb pri odvozu bioloških odpadkov, kjer smo zaradi optimizacije spremenili terene, posledično pa se spreminjajo tudi dnevi odvozov. Zato vam svetujemo, da koledar zares dobro pogledate in seveda skladno z njim posode na dan odvoza nastavite na prevzemno mesto.

 

Kaj narediti, če koledar založite? Seveda obstajajo še druge poti, kako priti do svojega koledarja odvozov odpadkov v letu 2019:

  • naša spletna stran, kjer vam je na voljo aplikacija, v katero vnesete svoj naslov in izberete vrsto odpadka, za katerega vas zanima odvoz. Koledarji so dostopni 24 ur dnevno, opozoriti vas želimo le na dejstvo, da bodo koledarji za leto 2019 naloženi šele 1.1.2019, saj do tega datuma seveda veljajo koledarji za leto 2018.
  • QR koda na naslovni strani položnice je prav tako vaš letni koledar odvoza. Če koeldar slučajno založite, si poskenirate QR kodo iz položnice in dostopali boste do svojega koledarja.

 

 

ODVOZ LOČENO ZBRANIH FRAKCIJ - MESTNA OBČINA MARIBOR

1.Vpišite vaš naslov

V okence za vnos naslova vpišite vaš naslov in izberite željeno ulico.

1.Poiščite ikono

Poiščite zeleno ikono s številko v bližini vašega naslova.

3. Prenesite urnik

Kliknite na ikono in prenesel se vam bo urnik v PDF formatu.