Kesonski odvozi

Pogosto večje količine odpadkov občani sami odpeljete v zbirni center. Če te možnosti nimate, vam pomagamo mi. Na podlagi izpolnjenega obrazca in vašega predplačila vam v roku 24 ur dostavimo želeni keson na izbrano lokacijo. Ponujamo kesone različnih prostornin, od 5 m3 do 20 m3.

Imate premalo odpadkov, da bi napolnili keson? Potrebujete pomoč pri iznosu odpadkov?

Tudi za to situacijo seveda imamo rešitev. Manjšo količino različnih odpadkov lahko odpeljemo tudi s poltovornim vozilom. Zaupajte nam, pokažemo vam najcenejšo pot za vas.

 

Zavedamo se, da imamo časa vse manj. Zato vam pri odvozu kosovnih odpadkov nudimo dodatno pomoč. Zagotovo ste se že znašli v situaciji, ko bi nujno potrebovali odvoz kosovnih odpadkov, pa ni bilo nikogar, ki bi vam pomagal odpadke prinesti na prevzemno mesto. Zdaj tudi to naredimo mi. V ponudbo smo namreč dodali iznos odpadkov iz kleti, podstrešij, skratka iz prostorov, iz katerih želite. Odpadke nastavimo na prevzemno mesto, od koder jih nato tudi odpeljemo. Pokličite nas, z veseljem vam posredujemo še več informacij.

 

Keson vam bo na razpolago od tri do pet delovnih dni. Odpeljemo ga v 24 urah po vašem klicu, odpadke pa odstranimo v skladu z veljavnimi predpisi ter pravili ekonomske in okoljske učinkovitosti.

 

Ponujamo kesone za ločeno zbiranje različnih skupin odpadkov:

  • inertni, gradbeni odpadki (zemlja, keramične ploščice, beton, opeka),
  • vse vrste lesa,
  • zeleni obrez,
  • pločevina,
  • kosovni odpadki in
  • druge skupne odpadkov.

V kesonih je prepovedano mešanje inertnih in nevarnih odpadkov z drugimi vrstami odpadkov.

 

Kontaktirajte nas.