AKCIJSKE PONUDBE naših storitev

Zraven izvajanja gospodarskih javnih služb (ravnanje z odpadki, javna higiena, urejanje zelenih površin, Mariborske tržnice in Zavetišče za živali) po naročilu izvajamo tudi storitve, ki jih potrebujete, a zanje nimate časa. Nekatere od njih ponujamo tudi po akcijskih cenah.

 

JESENSKA AKCIJA — od 21. avgusta do 31. oktobra 2017

 

Od 21. avgusta do 31. oktobra vam ponujamo popust na naslednje storitve:

  • visokotlačno pranje tlakovcev, kleti, podstrešij, garaž … — na storitev nudimo 15 % popusta
  • iznos predmetov, ki jih ne potrebujete več in njihov odvoz — na storitev nudimo 15 % popust
  • obrezovanje živih mej in grmovnic — na storitev nudimo 10 % popust

 

Visokotlačno pranje izvajamo s strojem, prednost tega čiščenja pa je, da je temeljito in hitro. Če potrebujete oprane tlakovce, garažo (ali garažno hišo), klet ali podobne prostore, je to idealna rešitev za vas. Naši zaposleni na podlagi vašega povpraševanja opravijo ogled, na osnovi katerega vam pripravimo individualno ponudbo. Če ponudbo potrdite, delo izvedemo hitro in v skladu z dogovorjenimi termini.

 

Predmeti, ki jih ne uporabljamo več, se nam nabirajo povsod, najpogosteje pa v kleteh in na podstrešjih. Običajno ne najdemo časa ali volje, da bi čistilno akcijo izvedli temeljito in zares vse odpeljali. Zato smo razvili storitev, v kateri vse opravimo namesto vas. Spraznimo kleti in podstrešja, odpadke pa tudi odpeljemo. Tako se izognete prošnjam po pomoči, naše delo pa je izvedeno kakovostno, hitro in do konca oktobra tudi ugodneje. Na osnovi vašega povpraševanja pripravimo ponudbo in če jo potrdite, naročilo izvedemo v najkrajšem možnem času.

 

Jesen je čas, ko se narava pripravlja na zimovanje. Je čas obrezovanja grmovnic in živih mej. Izkoristite popust na storitev, za katero vemo, da vam pride prav.

 

Povpraševanja lahko naslovite na nas prek elektronske pošte ali nas pokličete na 02 620 58 00.